4739040469.8dd5717.c66039f11f404fb1ad9b77c1a7c3ee73

I love Nordic design

Ador cam orice ține de design nordic, de minimalismul specific, de liniile atent și armonios trasate. Trebuie să recunosc, de cele mai multe ori chiar dacă partea practică sau utilitatea unui produs nu mă conving, decizia încă poate fi luată pe marginea design-ului.

Exact, sunt unul dintre “ăia care se uită mai mult la cum arată un produs”.**

Ei bine, dar iată că se mai fac excepții de la regulă și din an în paște mai dai de ceva care face ce face de le îmbină pe toate – aspect, design, utilitate, calitate etc. Aici vorbesc despre brand-ul danez Vifa, care fac niște boxe pe care de fiecare dată când le văd am aceeași reactie pe care o am când o văd pe Joy (pisica noastră)  dormind pe spate, adică mă topesc!

Eu am avut fericirea și norocul să le testez pe toate la târgul IFA Berlin 2017 în septembrie anul trecut (wtf, deja zic anul trecut in raport cu evenimentul ăsta?!), dar la AVstore.ro sunt expuse Helsinki (cea din featured image de aici), Oslo și Reykjavik.

Sincer, de data asta nu am vrut să fac o postare cu prea multe detalii și bla-bla-uri, am vrut doar să împărtășesc cu voi cât de faină e boxa asta și să vă promit că sună foarte bine. Vă las cu niște foto pe care le-am făcut modelului Helsinki, împreună cu Andreea.

**NB.: nu se aplică la produsele Apple. Hah!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *